Rađevac ubedljiv protiv Radničkog (4:0)

Stadion „Mirko Vasiljević“ u Krupnju, danas je plenio svojim prirodnim ambijentom te su fudbaleri Rađevca ubedljivom pobedom ulepšali sportski dan u Rađevini.

Dvadesetdrugo kolo kolubarsko- mačvanske zone obeleženo je danas komšijskim derbijem između fk „Rađevac“ i fk „Radnički“Klupci gde je domaća ekipa Rađevca slavila pobedu sa ubedljivih 4:0.

Meč je započeo napeto sa željom domaćina za brzim vođstvom u rezultatu, tako da već u 26 min. Filip Blagojević postiže prvi pogodak za Rađevac. Sigurna igra narandžastih iz Krupnja već je krunisana u 55. minuti gde Simić postižedrugi gol za Rađevac, da bih posle 9 minuta Blagojević postigao drugi gol i rezultirao treći poen Rađevca.

Usledilo je još dosta šansi za Rađevac sa sporadičnim napadima gostiju uz Klubaca. Konačan rezultat ovog susreta ozvaničio je Aleksić u 74. minuti- čime je pobeda postala ubedljiva. Od proteklog kola kao novi trener FK „Rađevac“ debitovao je Miroslav Milanović- poznato trenersko ime u regionu. Rađevac trenutno zauzima prvo mesto u pomenutoj zoni sajednim bodom više od drugoplasiraneekipe „Sloga“ iz Bogosavca. Rađevac u subotu 24.4. odlazi na komšijski derbi sa Drinom iz Ljubovije.