PROLEĆE U KRUPNJU

Šampion je odbranio titulu u Krupnju ! Ekipa Proleća (Loznica) u finalu demonstrilala fudbalsku silu i totalno demorilara ekipu Simex iz Osečine rezultatom 7:4. Koliko ozbiljno su prišli utakmici loznički internacionalci dokaz je da su već u prvom delu utakmice imali prednost od 4:0. Igrali su fantastično a uz sebe su imali i krupanjsku publiku, njih oko 1000 pozdravili su aplauzima i uzdasima svaki gol, dobar potez, kao i fudbalsku bravuru čarobnjaka koje su predvodili Radivojević i Maksimović.

Da ipak finale bude uzbudljivo u drugom delu potrudili su se igrači Simexsa koji su uspevali da smanje rezultat ali su odmah golovima vraćali Komarčević, Radivojević i Maksimović, ubijajući svaku nadu osečinaca da se skroz vrate u igru. Sve pokušaje Jankovića i Raševića zaustavljao je Stanojević a ono što prođe nije moglo pored golmana Maksimovića. Prvak je tako ponovo odbranio titulu a ovaj put bilo je na impresivan način i sasvim zasluženo. Za najboljeg igrača turnira proglašen je kao i prošle godine Slobodan Maksimović koji je pored lozničke publike na Lagatoru osvoji i srca krupanjaca. Za najboljeg golmana proglašen je Goran Maksimović iz ekipe Proleće a najbolji strelac je Nenad Nedeljković (Simex)

I u konkurenciji veterana prvo mesto odbranila je ekipa Veterniarske stanice koja je na penale savladala ekipu Dvorska. Ova utakmica bila je dosta uzbudljiva, posle vođstva Dvorske od 2:0, stiglo se do izjednačenja i ako je Dvorska imala dve izuzetne prilike da dođe do pobede ipak su posle penale morali da čestitaju protivniku prvo mesto. Za najboljeg igrača proglašen je Kikanović Vojin (Dvorska), Najbolji strelac je Mišković Dejan (Veterinarska stanica) , najbolji golman je Marković Zoran (Veterinarska stanica)

Sumirajući utsike sa ovogodišnjeg turnira u Krupnju može se reći da je najbolje organizovan do sada. Velika posećenost publike kao i veliki broj prijavljenih učesnika, 50 ekipa u 9 kategorija među kojima su i devojčice. Sve pohvale zaslužuju FK Cerova i Akademija Rađ na organizaciji turnira koji su u potpunosti opravdali poverenje čelnika opštine kad su im dodelili turnir.

logo-loznica-info1

 

radio-krupanj

Оставите одговор