Održana 7. redovna sednica SO Krupanj

U velikoj sali Biblioteke „Politika“ Krupanj, danas je održana redovna sednica SO Krupanj gde se našlo 13 tačaka Dnevnog reda. Sednici prisustvovao i Ivan Isailović- predsednik Opštine Krupanj.

Tematske celine današnjeg zasedanja zasnovane su Odlukom o završnom računu budžeta Opštine Krupanj za 2020. godinu kao i korišćenju sredstava tekuće budžetske rezerve u protekloj godini.

Predlog Odluke o prvom rebalansu Odluke o budžetu Opštine Krupanj za 2021. godinu je usvojen, kao i drugi predlozi usvojeni su velikom većinom prisutnih odbornika.

Na ovoj sednici usvojen je predlog Programa podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i ruralnog razvoja u 2021. godini kao i predlog lokalnog akcionog plana zapošljavanja za 2021-2023. godinu.

Pored navedenih, odbornici su usvojili nekoliko tačaka dnevnog reda iz oblasti radaopštinske uprave i komunalčnih delatnosti . Petočasovna sednica SO Krupanj održana je bez pauza, može se reći da je tome značajno doprinela ozbiljnost tema i iscrpno izlaganje Ivana Isailovića- predsednika Opštine Krupanj.