Poslanica Ivana Popović posetila svoju matičnu Opštinu Krupanj

Poslanica Srpske napredne stranke Ivana Popović danas je posetila svoju matičnu Opštinu Krupanj, gde je razgovarala sa čelnicima lokalne samouprave. Sa predsednikom Opštine Ivanom Isailovićem i njegovom zamenicom Vesnom Marjanović, prvo je obišla zaseok Trosku u MZ Kržava. Posebno joj je bilo važno da proprati radove na projektu sanacije korita reke Kržava i da razgovara o svim problemima sa kojima su se izvođači susretali. Obradovalo ju je da radovi teku u najboljem redu i da će projekat biti gotov najkasnije do sredine maja ove godine.

Usledio je i obilazak novog mosta u Brštici, u zaseoku Savići, koji je primer dobre prakse u razvoju lokalne putne infrastrukture.

Krupanj je poznat i po sportskom turizmu, čiji je sadržaj nedavno upotpunio novi teren za fudbal. Direktor Turističko sportske organizacije Krupanj, Mladen Stefanović, predočio je tom prilikom da je teren sagrađen po FIFA PRO standardima i da ima najkvalitetniju veštačku travu u Srbiji.

Poslanici Ivani Popović bilo je važno da vidi nove prostorije u Predškolskoj ustanovi „Naša radost“ u Krupnju jer se svi borimo za bolju budućnost za našu decu, na prvom mestu predsednik Aleksandar Vučić i Vlada Republike Srbije, a naravno i lokalna samouprava Opštine Krupanj.

Razvoj infrastrukture je krucijalan za opstanak ruralnih sredina. Iz tog razloga usledio je obilazak aktuelnih radova na magistralnim, lokalnim i atarskim putevima, posebno u MZ Bela Crkva.

Za kraj posete, u lokalnoj samoupravi Opštine Krupanj održan je konstruktivan sastanak na temu aktuelnih projekata i budućih planova. Sastanku su prisutvovali: poslanica Ivana Popović, predsednik Opštine Krupanj Ivan Isailović, njegova zamenica Vesna Marjanović, načelnik Milorad Simić i pomoćnik za ekologiju i turizam Aleksandar Petrović.