Umro Dobrivoje, ostala DELA

Tužna vest za porodicu Pantelića, Rađevinu, Srbiju i region- brzo se proširila o smrti plemenitog Srpskog domaćina, rodoljuba i amaterskog filmskog radnika sa snimljenih preko 300 uglavnom etno filmova. Pobednik i osvajač mnogih amaterskih filmskih festivala sa tematikom etno filma.


Veliki i neponovljivi DOBRIVOJE koji je zajedno sa svojom suprugom Dobrilom i sinom Milanom snimio je „bezbroj“ filmskih , dokumentarniih, životnih priča.
„Neka Gospod Bog upokoji dušu velikog i plemenitog našeg DOBRIVOJA tamo gde pravednici odsedaju i neka mu podari rajsko naselje.
Večnaja pamjat dobri prijatelju Dobrivoje,počivaj u miru i neka ti bude laka Donjo-Bezovička i Radjevska zemlja, koju si toliko neizmerno voleo i u svojim filmovima zauvek od zaborava sačuvao, a sebe u istoriju neizbrisivo upisao.
Trudićemo se i svi mi koji smo te poznavali i imali čast da sa tobom saradjujemo ili se nazovemo tvojim prijateljima, da te zauvek u svojim srcima sačuvamo od zaborava. Zbogom zauvek dobri naš prijatelju Dobrivoje“  rekao je u svom članku Sreten Cvetojević- Cvele iz Ljubovije. Svi koji su poznavali Dobrivoja dobro znaju da je njegova životna misija prekinuta upravo u momentu kada je imao još puno ideja u pričama o nezaboravu..Dobrivoje je rođen 1955. godine a sa foto aparatom se družio od 1970.

Hvala Doko, Hvala za sve.

Informacije o datumu sahrane mogu se pratiti na portalu „Običaji Rađevine“ .