Teren snova otvorio srce u Krupnju

Prvi vikend februara ove godine u Krupnju- biće upamćen po lepom sunčanom vremenu kao- još lepšem fudbalskom događaju i najlepšem sportskom terenu u okruženju. Pravu i prvu priliku da zaigraju na novom terenu sa veštačkom travom iskoristili su fudbaleri Rađevca iz Krupnja i Jedinstva iz Zavlake.

Tok priprema fudbalera za predstojeću (prolećnu) fudbalsku sezonu podrazumeva trening utakmice, što je ovog puta izazvalo veliku pažnju publike koja je- mora se istaći, u duhu mera borbe protiv korone- pratila zanimljiv komšijski meč. Početak susreta obeležen je Minutom ćutanja u znak sećanja na nedavno preminule bivše fudbalere Rađevca. Posle tužne informacije oficijelnog voditelja “ Slobodan Lukić- Ćole i Vasljević Siniša- Sinak više nisu sa nama“ nastao je muk u publici i na terenu.., dok se nije prolomio glas Miomira Lazarevića- bivšeg igrača sada vatrenog navijača Rađevca, „Oni su ovde sa nama“ !!! Setno spontano svi prisutni u tom momentu osetili su činjenicu koliko je sport bitan i besmrtan.

Devedeset minuta, zadovoljstva za fudbalere i publiku, proteklo je u duhu prijateljske fudbalske atmosfere, sa nekoliko pogodaka gde su obe ekipe i treneri imali pravi uvid u stanje na terenu gde se rađaju ideje za nove korekcije u svrsi postizanja što boljeg uspeha, već početkom marta.

Slobodan Stanimirović – Liksi, trener plavih iz Zavlake za Rađevina-info ističe pozitivne impresije na prikazanu igru svog tima uz konstatasciju „da nije kročio na lepši fudbalski tepih“.

„Teren snova-otvorio je svoje srce i podario još jednu novu nadu za razvoj sporta i omladine za budućnost Krupnja, Rađevine i Srbije“ ističe na kraju Zoran Pajić, trener FK Rađevac i dodaje; Svi uslovi i za pripremanje fudbalera u principu su obezbeđeni, fizičkom i tehničkom pripremom borićemo se za realan cilj a to je- plasman u Srpsku ligu.