Servisne informacije za 09. 09. 2020. godine

El.Distribucija: Ekipe će tokom dana raditi na poslovima rekonstrukcije mreže u Stavama, pa će meštani zaseoka Nikolići bez el.energije biti u vremenu od 09 do 14h. U toku je akcija naplate potraživanja i isključenja dužnika sa el.mreže, pa se upućuje apel svim korisnicima da izmire svoje obaveze prema EPS Snabdevanju, kako bi izbegli neprijatnosti isključenja i dodatne troškove ponovnog priključenja na el.mrežu.

JKP „1 Maj“: Zbog kvara na mreži meštani Žabljeg naselja če tokom dana imati kraći prekid u vodosnabdevanju, dok će snabdevanje vodom u ostalim delovima grada biti uredno.

JP „Put“: Ekipe će danas raditi na poslovima uređenja rečnih korita u gradu, čišćenju rešetkastih propusta za odvod atmosferke vode, uređenju rečnog korita i ojačavanju obalo utvrde u Krasavi, i presipanju puta ka yaseoku Pavlovići u Dvorskoj.

PZP „Valjevo“: Za danas su u planu radovi na zalivanju linijskih pukotina na putnom pravcu Krupanj – Zavlaka i košenje šiblja pored puta Krupanj – Mačkov Kamen.

Policijska staninca: Noć za nama protekla je mirno.

Vatrogasno Spasilačka Jedinica: Juče tokom popodneva ekipe su imale jednu tehničku intervenciju u ulici Vlade Zečeviča u Krupnju.

Autobuska stanica: Autobuski saobraćaj se odvija redovno.