Servisne informacije za 08. 10. 2018. godine

El.distribucija: Danas i sutra izvode se radovi na rasecanju rastinja u blizini dalekovoda Krupanj – Bela Crkva, pa će u vremenu od 8 do 16h bez el.energije biti meštani Likodre, Tolisavca, Vrbića, Stava i Bastava.

JKP „1 Maj“: Vodosnabdevanje građana, tokom dana, biće uredno.

JP „Put“: Za danas su u planu radovi na presipanju lokalnih i ne kategorisanih puteva u MZ Tolasavac, izrada ulivnih i izlivnih glava na putu L-17 Bela Crkva – Likodra i košenje ambrozije uz obalu reke Likodra.

PZP „Valjevo“: Zbog radova na ugradnji završnog sloja asfalta na držanvom putu II A reda Zavlaka – Šabac, u narednom periodu ovaj putni pravac će u vremenu od 7 do 16h biti zatvoren za saobraćaj. Završeni su radovi na rehabilitacijijoš jednog kilometra puta ka Šljivovi (od zaseoka Ivanovići u Gornjem Banjevcu).

Policijska staninca: Juče tokom dana dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je jedno lice zadobilo teže telesne povrede.

Vatrogasno Spasilačka Jedinica Krupanj: U danima vikenda došlo je do dva požara na otvorenom. Povređenih lica ni materijalne štete nije bilo.

Autobuska stanica: Auto prevoznici „Banbus“ i „Gajić 95“ tokom jutra ispoštovali su kompletan red vožnje. Usled zatvaranja puta Zavlaka – Šabac polasci koji idu za Šabac i Beograd, preko Cera, preusmereni su preko Draginca.

Оставите одговор