СЕЛЕКЦИЈА ОМЛАДИНСКЕ ШКОЛЕ ФК РАЂЕВАЦ

СПУШТЕНА ЗАВЕСА НА ЈЕСЕЊИ ДЕО ТАКМИЧАРСКИХ СЕЛЕКЦИЈА ОМЛАДИНСКЕ ШКОЛЕ ФК РАЂЕВАЦ!
Успех сениорске екипе, испратиле су и све млађе селекције ФК Рађевац, пре свега масовношћу, понашањем, правилним психо-физичким развојем, те на крају и резултатом, који је био најзапаженији у 21. веку!
1) КАДЕТСКО – ОМЛАДИНСКА селекција:
-Играчи рођени од 2002-2005 године. Под командом тренера Милана Матића, ова селекција нашег клуба је завршила на убедљивом првом месту лиге ОФС Лозница са свих 7 победа из 7 кола! Превасходни циљ ове селекције је формирање бонус играча за сениорску екипу, те су много од њих и допринели добрим резултатима сениорске екипе.
2) ПИОНИРИ (2006/07 годиште):
– Селекција о којој се највише причало! После много деценија, екипа из Крупња је изборила учешће у најквалитетнијој пионирској лиги у Србији. У конкуренцији 16 екипе, наши момци су завршили јесењи део сезоне на деоби 8. места са 28 освојених бодова и реалном шансом за сам врх табеле! Селекција коју је водио Пајић Никола, имала је препознатљив стил фудбала, који су препознали многи љубитељи фудбала широм западне Србије и са правом ову селекцију сматрали правим хитом и изненађењем првенства!
3) ПЕТЛИЋИ (2008 и 2009 годиште)
У овој селекцији наш клуб је направио сарадњу са Академијом Раћ и формирао 2 заједничке екипе – старију 2008 и млађу 2009, где се у обе екипе чак 40 дечака и девојчица такмичило у својим лигама. Тренери ових селекција су били Тасовац Милан и Васиљевић Александар. Обе наше екипе су такмичење завршиле на 2. месту и показали да крупањски фудбал не треба да брине за своју ближу, а ни даљу будућност!
*Током зиме, све селекције ће бити активне учешћем и Зимским лигама у Шапцу и Лозници!