Rađevina s optimizmom u Novu 2021.

Mirno, veselo, odmereno u duhu svih epidemioloških preporuka Krupanj i Rađevina zakoračili su u Novu 2021. godinu sa kultnom dozom optimizma- koji je uvek prisutan u ovom delu Srbije.

Novogodišnja noć u Rađevini protekla je u duhu poštovanja predloženih mera borbe protiv opake bolesti ali druženja ipak nisu izostala . Porodične atmosfere i nedaća Svetskih razmera na neki način učvrstili su osnovnu ćeliju ljudskog društva, te se može reći da je Nova 2021. ušla na ove prostore „Tiho- neprimetno“ iako se od nje očekuje legendarni „prinos“, u oblasti poljoprivrede, privrede i turizma. Shodno trenutnoj Svetskoj i situaciji u Srbiji , predsednik opštine Krupanj, Ivan Isailović – Novogodišnjom čestitkom poručio je građanima Rađevine da „Krupanj u narednoj godini mora doživeti nove projekte razvoja Turizma i putne infra strukture kao i drugih vitalnih prioriteta koji će olakšati život i rad u Rađevini“.

U svakom slučaju, Novogodišnje praznovanje u velikoj meri Rađevini predstavlja pravo vreme za obavljanje zaostalih jesenjih aktivnosti u poljoprivredi i stočarstvu. Sudeći po povoljnim vremenskim uslovima – realno je očekivati godinu roda, rada i uspeha… Neka ove reči budu poruka svim pratiocima portala Rađevina- info, da u tom duhu dožive narednu Novu 2021. godinu.