Rađevac trijumfovao na novom terenu

Nastavak prolećne sezone u Kolubarsko mačvanskoj zoni, danas je obeležen na novom terenu TSOK sa veštačkom travom. Sedamnaesto kolo pomenute fudbalske lige, ostaće u analima FK Rađevac trajno zabeleženo kao – Prva prvenstvena utakmica Rađevca na novom terenu, kao ubedljiva pobeda domaćina kao plodotvorni nastavak na prvoj poziciji pomenute lige.

Zanimljiva fudbalska predstava između domaćeg Rađevca i gostujuće FK Ribnica iz Mionice započela je po hladnom i prosnežnom vremenu a prisutni su mogli videti 5 efektnih pogodaka na terenu TSO Krupanj.

Goran Aleksić u 27. min. postiže prvi pogodak za Rađevac i od tada pa sve do 88. minuta potpunu inicijativu preuzimaju domaćini, te Branko Petrović u 36. min. postiže drugi pogodak. Drugo poluvreme se nastavlja u stilu organizovane igre Rađevca gde Mladen ilić u 65. min postiže treći gol za Rađevac. Posledve pogođene dve prečke i više šansi Rađevca, gol gostiju ostao nije ugrožen. Trenutni pad koncentracije u redovima Rađevca desio se u 88. i 90. minuti kada su Milan Urošević i Nemanja Dragojević postigli dva pogotka za ekipu iz Mionice. Zanimljivo, uzbudljivo, za fudbal karakteristično fudbalsko popodne obeleženo je pobedom Rađevca 3:2.