Rađevac doneo vredan bod iz Vrela

Protekli vikend za fudbal Rađevine protekao je u dugo isčekivanom derbiju kola Zone između Rađevca i domaćeg Vrela koji se trenutno nalazi na drugoj poziciji pomenute lige fudbala.

Povoljni vremenski uslovi upotpunili su jedan zanimljiv fudbalski susret- na žalost bez publike ali akteri derbija su u potpunosti opravdali sva očekivanja. Rađevac doneo vredan bod iz Vrela, zahvaljujući ažurnoj pripremi izabranika trenera Zorana Pajića.

Tokom igre Rađevac je imao viši procenat poseda lopte gde ne treba izostaviti tri stopostotne šanse gostiju. Domaća ekipa Vrela za ovu priliku pokazala je veliku borbenost i požrtvovanje , no na kraju bodovi su podeljeni usled izjednačenog rezultata: 1:1. Za domaćine u listu strelaca upisao se Blažić već u 16. minuti dok je Mladen Ilić u 52. min. iz jedanaesterca poravnao rezultat.

Za rubriku „Više od fudbala“ ovog puta ističemo pozitivan gest porodice – roditelja Nemanje Matića, koji su igračima uručili prikladne poklone u ime nezaboravljene pažnje internacionalnom junaku ovih prostora.