Bokserski sport Krupnju daje nove nade

Volite boks, boks je kao život. Kada padnete morate ustati. Kada pobedite ne smete se gorditi,a neretko morate i čekati.. rekao je   Slaviša Čurović. Danas, Bokserski klub Rađevac iz Krupnja- dočekao je trenutke zaslužene pažnje što će se poizitivno odraziti za budući razvoj boksa i sporta u opštini Krupanj.

BK Radjevac počeo je sa radom 7. marta 2017 godine i to je prvi i jedini bokserski klub u Krupnju. Tek nešto više od tri godine upornog rada , treniranja, druženja reflektovalo je dosta uspeha, kako na domaćim tako i na međunarodnim ringovima. Zahvaljujući Opštini i Srednjoj školi u Krupnju , trenažno-takmičarske aktivnosti sprovodimo kroz zapažene rezultate- koji su prava retkost za manje sredine – ističe Filip Vićentić trener kluba.

Uspeh je povod a to je i pravi razlog da Predsednik Bokserskog saveza Srbije Nenad Borovčanin poseti Krupanj i mlade sportiste i uruči primarne sportske rekvizite – što će povećati kvalitet treninga i samog takmičenja.

Dan druženja sportista u Krupnju upotpunjen je pisustvom Vladana Krasavaca  Načelnika Mačvanskog upravnog okruga  koji je ovom prilikom obećao pomoć u usavršavanju infrastrukturnih sportskih objekata u Krupnju.

Sport, mladost, rad i uspeh, ovog puta spojio je Ivan Isailović predsednik Opštine Krupanj sa predstavnicima državnih institucija čija pomoć je u budućnosti neizmerno potrebna.